Des de Ponent Coopera disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic.

Oferta formativa

Equip ICE

Inici de les sessions: 6 de febrer de 2020


Horaris: 17:00 a 19:00h


Grup de treball de professorat de secundària, professorat de la universitat i persones d'entitats de l'economia social i solidaria amb l'objectiu de generar coneixement i recursos per treballar l'ESS dins les aules.

Veure les sessions

Com funcionen les cooperatives?

Inici de les sessions: 7 de maig de 2020


Horaris: 18:00 a 19:30h


La cooperativa, com a fórmula jurídica i empresarial característica de l'economia social i solidària, és una de les modalitats empresarials més presents a Catalunya i al món. A Catalunya avui existeixen 4.080 cooperatives constituïdes que donen lloc de treball a més de 45.000 personesi representen una facturació de més de 4.500 milions d'euros. Les cooperatives són les responsables d'un 18% de l'increment de l'ocupació entre 2008 i 2017.


Si vols coneixer la fórmula jurídica cooperativa pel teu projecte empresarial, aquesta formació t'interessa!

Veure les sessions

Itinerari d'adaptació al nou context econòmic generat per la COVID-19

Inici de les sessions: 3 de juny de 2020


Horaris: 10h a 13h


Aquest itinerari formatiu, dirigit a les entitats de l'Economia Social i Solidària, pretén esdevenir un espai de reflexió i adaptació al nou context sorgit de la pandèmia de la COVID-19.

Des de Ponent Coopera us proposem un seguit de formacions amb l'objectiu que pugueu adquirir coneixements i eines, que us permetin adaptar la vostra activitat al moment actual, i generar nous projectes per donar resposta a noves necessitats sorgides d'aquesta situació excepcional que estem travessant.  

Aprofitem aquesta crisi per repensar les nostres organitzacions i contribuïm a generar un canvi econòmic i social per fer d'aquest planeta un món millor. 

Veure les sessions