Des de Ponent Coopera disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic.

Oferta formativa

Adéu 2022! Decisions a prendre en la nostra entitat abans d’acabar l’any

Inici de les sessions: 14 de desembre de 2022


Horaris: 10 a 13h


Sessió de treball per tal que les entitats puguin revisar els diferents aspectes comptables i fiscals a tenir en compte abans del tancament de l'exercici. La sessió ha d'ajudar a les entitats preveure com quedaran els comptes a final d'any, valorar aquesta situació i orientar-les en la presa de decisions en un moment important com és el tancament de l’any.

El teu consum canvia les coses

Inici de les sessions: 15 de desembre de 2022


Horaris: 19:30


El teu consum canvia les coses.

La transformació social també forma part de la manera de consumir.

En aquesta xerrada descobrirem que és el consum responsable i quines opcions ens obre per poder satisfer les nostres necessitats reals d'una manera més sostenible i positiva per la societat i la nostra salut. També comptarem amb una taula d'experiències, les quals ens faran més proper i fàcil el nostre consum responsable. En concret tindrem:

- Mengem Ponent
- Troballes
- L'All Negre
Slow Shop Lleida