5a edició del Títol d'especialització en Economia Social i Solidària homologat per la Universitat de Lleida


Activitats en aquesta formació:

5a edició del Títol d'especialització en Economia Social i Solidària homologat per la Universitat de Lleida

Data: 5 de novembre de 2022

Horari: de 17:00 a 20:00

Lloc: Formació Telemàtica

Descripció:

Curs organitzat per Ponent Coopera -Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida- amb la col·laboració de la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida.


El seu objectiu principal és construir un marc conjunt d'aprenentatge, formació i debat al voltant de l'Economia Social i Solidària (ESS), és a dir, al voltant de les potencialitats, trets diferencials i limitacions de l'economia social i solidària. Posant èmfasi en la construcció i consolidació de projectes econòmics, i en la presentació de casos concrets i propers a la realitat quotidiana on ja existeixen estratègies de transformació del model actual socioeconòmic.


Objectius

  • La recerca acadèmica i la investigació en aquest àmbit.
  • Afavorir noves formes de desenvolupament socioeconòmic a nivell local.
  • Dotar als participants dels coneixements teòrics i pràctics necessaris per impulsar, constituir i consolidar iniciatives de l'ESS que siguin viables econòmicament i temporalment, tot promovent la seva interconnexió.
  • Formar a professionals qualificats en el terreny de l'ESS, demandats per part de les organitzacions de l'ESS, les administracions públiques i el teixit associatiu.


Calendari 

Inici: 5 de novembre 2022.

Final: 25 de febrer 2023.


Horari

Les classes s'impartiran els dimecres de 17h a 20h de manera virtual i amb algunes sessions presencials en cooperatives del territori.


Preu

El preu total del curs és de 60€ (Ponent Coopera subvenciona un 86% del cost total, 440€ per alumne)

L'assistència a més del 80% de les sessions del curs donarà accés, pagant 12,30€ de taxes, al Títol acreditat per la UdL.Pots consultar la web www.ponentcoopera.cat per a ampliar la informació del curs i poder realitzar el pagament.