Ponent Coopera

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Cicle d’accions al local de Ponent Coopera de Lleida/Cavallers

Descripció

Activitats periòdiques realitzades al local de Ponent Coopera de Lleida, que combinen activitats lúdiques vinculades a continguts relacionats amb el cooperativisme i l'Economia Social i Solidària.  

Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Prou! El jovent de Ponent pensem en col·lectiu!

Més informació

Sessió conclosa

27 de gener de 2023

18:00 - 20:00 H

Lloc

Local de Ponent Coopera a Lleida

Descripció


T'has plantejat com vols treballar? Les empreses de l'Economia Social i Solidària posen les persones al centre, fent front així a la precarietat.


Vine a conèixer projectes cooperatius impulsats al territori, mentre fem una birra i gaudim d'una sessió de música en directe!


A qui va dirigida l'activitat? La sessió està dirigida principalment a persones joves, que tinguin interès en l'Economia Social i Solidària i/o motivació per iniciar un projecte cooperatiu propi. 


La sessió combinarà una activitat lúdica amb xerrades que aproparan el cooperativisme al jovent, animant a pensar en col·lectiu en els diferents àmbits del nostre dia a dia: consum, habitatge i treball. 


Coneixerem experiències de joves del territori que estan iniciant un projecte cooperatiu, i compartirem alguns recursos per concretar o desenvolupar una idea empresarial de forma col·lectiva.

Continguts:

- Benvinguda
- Presentació de la campanya PROU! PENSA EN COL·LECTIU
- Xerrada amb 2 projectes cooperatius impulsats per joves:

REM, projecte cooperatiu d'intervenció i transformació de l'espai públic a través d'accions artístiques. Els artistes urbans Llukutter i Foxy ens explicaran la seva experiència.

GroWords, un equip jove de filòlegs amb experiència en el sector de la traducció i la correcció en empreses de diferents àmbits.

- Recursos per a l’emprenedoria col·lectiva.
- Tast de cervesa amb Lo Vilot Farm Brewery i sessió musical amb Daddy Roots & Blay Boy.

Lloc i hora:  Ens trobarem al local de Ponent Coopera de Lleida c/Cavallers 41-43, a les 18h.