Compra pública responsable alimentaria
Estratègies i eines per la implementació de criteris de sostenibilitat, proximitat i ecologic en la contractació pública de producte agroalimentari
Objectius:
· Impulsar l’aplicació de criteris socials, étics i medioambientals en la compra pública de producte alimentari
· Donar eines a les administracions públiques per implementar polítiques pràctiques de compra pública responsable en les licitacions dels serveis de cuines col·lectives i altres contractacions relacionades amb els productes agroalimentaris.
· Detectar els reptes, les oportunitats i les dificultats a l’hora d’introduir el producte de proximitat i agroecològic
· Debatre sobre les característiques de la legislació actual i de les licitacions per reflexionar com haurien de ser per potenciar la introducció de productes alimentaris saludables i de proximitat
· Reflexionar sobre quins sistemes de control hi ha o es poden aplicar per tal de verificar que s’estan implementant criteris de compra pública responsable
Jornada adreçada a interventors/es, secretaries i personal tècnic d’ajuntaments, consells comarcals i d’altres administracions públiques, agents de desenvolupament rural i entitats, empreses i persones interessades amb el tema.
Confirmació d'inscripció
Jornada Compra pública responsable alimentària
Confirmació d'anul·lació
Jornada Compra pública responsable alimentària
Segur que vols continuar? (si t'ho repenses, i queden places, podràs tornar-t'hi a inscriure)
Jornada Compra pública responsable alimentària
11 novembre de 2025
10:00 - 13:30 H
Lloc
La Llotja de Bellpuig. (Avinguda de Lleida, 81, 25250 Bellpuig)
Descripció
Estratègies i eines per la implementació de criteris de sostenibilitat, proximitat i ecologic en la contractació pública de producte agroalimentari
10.15 h. Política pública alimentària. Accions des de l’administració. Lidon Martrat. Coordinadora de l’Oficina Conjunta de l’Alimentació Sostenible. Generalitat de Catalunya
10.45 h. Compra pública responsable. Estratègies i eines. Carolina Borràs. Advocada i col·laboradora de Facto Cooperativa
12 h. Contractació pública agroalimentària. Criteris de sostenibilitat, proximitat i ecologic. Núria Casajuana.
Serveis Jurídics La Troca
Has d'accedir al teu compte abans de inscriure't a cap activitat.
Accedir