Des de Ponent Coopera acompanyem projectes en la seva posada en marxa i constitució com a cooperatives, en aquells aspectes centrals per a la seva activitat i facilitem eines i recursos per a la seva consolidació, creixement i viabilitat. També dissenyem itineraris per a la transformació d’associacions i altres formes d’empreses a cooperatives.

Assessorament

Per sol·licitar acompanyament per al teu projecte, accedeix amb el teu compte o crea'n un amb els formularis que hi ha a continuació.

Accedir

Si ja en formeu part, entreu al vostre perfil per a poder gestionar inscripcions i projectes.

Has perdut la contrasenya?

Registrar-se

Si encara no en formeu part, registreu-vos!

Requerit, ha de ser una adreça vàlida.

  • La contrasenya no pot ser massa similar a la vostra altra informació personal.
  • La contrasenya és ha de tenir un mínim de 8 caràcters.
  • La contrasenya no pot ser una de les habitualment utilitzades.
  • La contrasenya no pot estar formada només per números.

Introduïu la mateixa contrasenya d'abans, com a verificació.

La participació en les activitats de Ponent Coopera, Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, està subjecta a un seguit de condicions que entre altres aspectes recullen el tractament que es farà de les vostres dades segons la nova Llei del RGPD i el permís per utilitzar la vostra imatge per a arxiu i difusió de l'activitat, i mai amb cap ús comercial.

Sóc coneixedor/a del caràcter de subvenció pública amb la qual es finança l’actuació en la qual vull participar, promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i mitjançant el finançament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Consulta el text complet de l'avís legal i de protecció de dades.